MENU

12 Kettingen waarvan zou willen dat je ze eerder had gevonden!

11 dagen geleden door Alisha geschreven

Kettingen kopen voor mannen en dames

Wij bieden veel soorten kettingen voor mannen op onze website armbanden.nl. Tevens bieden wij in onze webshop een ruime keuze van kettingen voor heren aan. Bovendien hebben wij een groot assortiment aan kettingen voor vrouwen. Daarnaast is er een grote verscheidenheid aan kettingen voor dames. Eveneens kun je bij ons terecht voor kettingen voor koppels. 

Kettingen met betekenis als cadeau 

Een ketting is een prachtig sieraad welke je kunt geven aan bijvoorbeeld vrienden en vriendinnen, geliefden, familie en dierbaren. Onze elegante kettingen zijn tijdloos en zijn geschikt om te dragen op ieder moment. Daarnaast zijn onze kettingen een perfect cadeau, omdat wij de kettingen personaliseren door gravering. De gepersonaliseerde kettingen op onze website zijn dus een mooi geschenk en geschikt voor alle leeftijden van jong en oud en voor alle genders. Deze soort kettingen hebben dus een grote emotionele waarde voor degene die de ketting draagt. Ook zal degene die de ketting ontvangt, altijd aan jou denken. Een ketting is dus een prachtig cadeau en gebaar om je genegenheid en liefde te tonen aan degene die de ketting draagt. Daarnaast versturen wij de kettingen op in geschenkverpakking zodat het een afgewerkte en luxe uitstraling heeft. 

Kettingen van prachtige kwaliteit 

De kettingen in ons assortiment zijn van prachtige kwaliteit, omdat wij uitsluitend werken met edelstalen van de hoogste kwaliteit. Je kunt dus helemaal zeker zijn dat de ketting van de beste kwaliteit is. Daarnaast is de ketting gemaakt van 925 zilver. De zilveren kettingen worden daarnaast met grote nauwkeurigheid gegraveerd in ons eigen atelier in Nederland. Wij besteden dus geen werk uit aan derden! Op deze manier zorgen wij ervoor dat je enkel een ketting ontvangt die met de grootste zorgvuldigheid en passie is gemaakt. 

Kettingen graveren 

De aangeboden collectie van kettingen kun je een persoonlijke tint geven door de ketting te laten graveren. De kettingen met hanger zijn hiervoor uitermate geschikt. De hanger van de ketting kunnen onze professionals namelijk prachtig graveren. De opties van gravering zijn eindeloos en je kunt zelf kettingen maken en ontwerpen, omdat je kunt bepalen welk design en ontwerp wij voor jou mogen graveren. 

Gepersonaliseerde foto in hanger 

De ketting personaliseren kan door een eigen gekozen foto of afbeelding te laten graveren in de hanger. Zo kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen om te gaan voor een portretfoto- of een trouwfoto. Het is ook mogelijk dat je de voorkeur hebt voor een vakantiefoto of een huisdierenfoto. Andere foto’s zijn uiteraard ook mogelijk! 

Ketting met vingerafdruk

Onze professionals hebben de kundigheid om je vingerafdruk te graveren in de hanger. Jouw vingerafdruk bestaat uit hele smalle en fijne lijntjes. Deze dunne lijntjes kan onze professional door zijn ervaring prachtig graveren in de hanger. Op deze manier heb je een bijzondere ketting die erg speciaal is! 

Gegraveerde naamkettingen 

Je kunt bij ons een naam in de hanger van de ketting graveren. De gegraveerde naam kan van je kind zijn, maar ook van je partner of beste vriend(in) zijn. Het maakt niet uit of de naam iets korter is zoals Anna of juist wat langer is zoals de naam Sebastiaan. Onze ervaren deskundige kan alle namen prachtig verwerken op de hanger terwijl de naam leesbaar en duidelijk zichtbaar blijft. 

Gegraveerde letters en initialen

Wij kunnen ons ook voorstellen dat je liever de voorkeur hebt voor een ketting met één letter of ketting met initialen. Niet alleen de letters van het Latijnse schrift zijn mogelijk, maar je kunt ook kiezen voor letters uit bijvoorbeeld het Arabische alfabet of het Cyrillische alfabet. Alle soorten letters zijn bij ons mogelijk! Op deze manier kun je een ketting dragen met bijvoorbeeld de letter van een geliefde uit een andere cultuur of land. 

Gegraveerde cijfers in ketting 

Naast namen, letter en initialen kun je ervoor kiezen om cijfers van bijvoorbeeld je geboortedatum te graveren in de hanger. De trouwdatum is bijvoorbeeld ook een mooie prachtige datum om terug te denken aan de trouwdag. Andere speciale datums of geluksgetallen kunnen wij ook voor je graveren. Bovendien kunnen wij je sterrenbeeld graveren in de hanger van de ketting.

Ketting met eigen tekst en symbolen 

De hanger van de ketting kan ook worden gegraveerd met eigen tekst zoals bijvoorbeeld de tekst ‘I love you’ of ‘you are my sunshine’. Ook kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld drie hartjes te graveren waarbij ieder hartje staat voor één vriendin of zus. Andere symbolen zoals een levensboom of sterretjes zijn ook mogelijk. Een eigen ontwerp van een symbool vinden wij ook heel gaaf om voor jou te graveren! 

Asketting en ashanger 

Wij kunnen ook een asketting maken voor jou, omdat wij de as van een geliefde en dierbare in de hanger van de ketting kunnen verwerken. Askettingen zijn dus een hele mooie manier om de tastbare herinnering van het verlies van uw geliefde in leven te houden. De ashanger draag je dicht bij je hart en op deze manier zal deze persoon altijd dicht bij je zijn. Jouw geliefde is en draag je dus voor altijd en eeuwig bij jouw hart! 

Parelkettingen

Kettingen.nl biedt ook parelkettingen aan in onze webshop. Een parel heeft een natuurlijke uitstraling en ziet er gracieus uit bij iedere huidskleur. Door de neutrale kleur van de parel, kun je de parelketting ook ten alle tijden dragen en een parelketting ziet er zeer chic uit. De parelketting zal dus prachtig stralen bij jouw stijl! 

Kettingen met edelstenen

Kettingen met edelstenen passen bij een holistische levensstijl.  Ook is de fonkelende edelsteen een natuur element die sprankelt bij iedere huidtype. Daarbij is de edelsteen een natuursteen welke een magnifiek accessoire is voor zowel mannen als voor vrouwen. Naast edelstenen hebben wij ook ketting met jouw geboortesteen in ons assortiment. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om de geboortesteen te dragen van je pasgeboren baby. 

Lees ook deze blogs

Delen is lief

Nieuwste collectie van april

Welke stijl zoekt u in uw eigen armband?

Recente artikelen

Meer over herenarmbanden

Top 5 kettingen voor dames

Als het om mode gaat, zijn halskettingen voor dames een van de populairste accessoires. Van klassieke parelsnoeren tot elegante statementstukken, halskettingen kunnen elke outfit de

Lees meer »
Chat openen
1
Heb je een vraagje over de "12 Kettingen waarvan zou willen dat je ze eerder had gevonden!"? Ik help je graag verder via WhatsApp. Groetjes Henry