MENU

Vier redenen waarom kettingen voor altijd mode blijven

49 dagen geleden door Alisha geschreven

Vier redenen waarom kettingen voor altijd mode blijven

Kettingen, je vraagt je niet eens meer af hoe deze op de wereld zijn gekomen want deze zijn niet uit ons straatbeeld weg te denken. Jouw ketting draag je de hele dag bij je en doordat je deze eigen maakt is het uniek. Het hoort bij jou en het voelt kaal als je deze niet om hebt. Het begint als een aankoop of cadeau en het is al snel een waardevol eigendom. Hoe vaker je deze draagt hoe meer herinneringen je ermee maakt. Het aanbod van kettingen is zeer divers en er komen alleen maar meer exemplaren bij. Dit sieraad draag je vlakbij je hart en daarmee is het verbonden. Benieuwd naar de waarde en betekenis achter de ketting? Het dragen en uitkiezen wordt dan nog interessanter.

1: Hoe lang bestaan kettingen al?

Kettingen bestaan al langer dan de voorouders van je voorouders en de voorouders daar weer van. Kettingen schijnen namelijk al 30.000 jaar voor Christus te bestaan. Dit betekent dus dat de ketting nooit zijn waarde verloren heeft. In eerste instantie werd het gebruikt om onderscheid te maken tussen culturen en geloven. Tegenwoordig hoort het bij jouw unieke uitstraling en val je op een positieve manier meer op. 

2: Rijk aan mogelijkheden

De mogelijkheden voor het dragen van kettingen zijn lang niet op één hand te tellen. Er zijn mega veel combinaties te maken met verschillende outfits. Je kan kiezen voor een gouden ketting, zilveren ketting en de vormen zijn zeer divers. Er zijn meerdere soorten schakelkettingen en de ene is wat grover dan de ander. Dit heeft verschillende effecten. Het speelt in op trends en heeft zijn waarde al meer dan bewezen. De diversiteit is dus ook zeker een belangrijke factor.

3: Onderdeel van fashion

Je kiest en outfit uit voor een bepaalde gelegenheid en zonder je sieraden is de look niet compleet. Deze ene spark geeft jouw look veel kracht en jouw persoonlijke smaak is hierin verwerkt. Je laat jouw kledingstukken tot hun recht komen en draagt unieke accessoires bij je de hele dag. Dat voelt speciaal en laat jouw persoonlijkheid nog meer naar voren komen.

4: Persoonlijke betekenis

Op het moment dat je de ketting uitkiest of krijgt voel je verbonden hiermee. Dat komt omdat je het binnen een milliseconde al eigen maakt. Hoe de ketting bij jou staat, staat die bij niemand anders. Als je deze draagt weet je precies wat voor gevoel je hierbij hebt en waarom je deze draagt. Sieraden zijn stuk voor stuk uniek en dat geldt ook voor de persoon die het draagt. Samen vormt het een stralende combinatie!

Lees ook deze blogs

Delen is lief

Nieuwste collectie van juni

Welke stijl zoekt u in uw eigen armband?

Recente artikelen

Meer over herenarmbanden

blank

Top 5 kettingen voor dames

Als het om mode gaat, zijn halskettingen voor dames een van de populairste accessoires. Van klassieke parelsnoeren tot elegante statementstukken, halskettingen kunnen elke outfit de

Lees meer »
Chat openen
1
Heb je een vraagje over de "Vier redenen waarom kettingen voor altijd mode blijven"? Ik help je graag verder via WhatsApp. Groetjes Henry